Meteo Hardenberg

Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op dinsdag 7-7-2020 om 12.56 uur

Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen

Wisselend bewolkt met in het oosten en noorden nog enkele buien.Daarnaast is ook de zon regelmatig te zien. Van het westen uit wordt het overwegend droog en breekt de zon vaker door. Tegen de avond neemt de bewolking opnieuw toe en later gaat het van het westen uit af en toe regenen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noorden tot 21°C in het zuiden. In de ochtend is de wind nog zuid tot zuidwest en is zwak tot matig. In de loop van de dag draait de wind overal naar west en wordt matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

In de nacht naar woensdag raakt het overal bewolkt en regent het van tijd tot tijd. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind komt uit een zuidwestelijke richting en is zwak tot matig.

Woensdagochtend is er veel bewolking en zijn er in een groot deel van het land perioden met regen. Met name in het midden en zuiden van het land valt 10-20 mm regen. In het noorden kan een enkele bui kan voorkomen. In het midden en zuiden blijft er van tijd tot tijd regen of motregen vallen. Het is koel met een middagtemperatuur van 16 à 17°C. De wind is zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)