Meteo Hardenberg

Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op woensdag 20-3-2019 om 09.46 uur

Overwegend bewolkt en vooral in het noorden en midden ook (mot)regen

Op de meeste plaatsen is het bewolkt en met name in het noorden en midden kan er wat motregen vallen. In de loop van de middag wordt het vrijwel overal droog. Vooral in de kustgebieden en in het zuidoosten is er mogelijk ook ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noordwesten en 14°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is meest matig.

In de loop van de avond kunnen er wat meer opklaringen voorkomen. In de nacht wordt het op veel plaatsen nevelig en mogelijk ontstaat er ook lokaal mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 4 en 7°C. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak, boven het IJsselmeer en het noordelijk kustgebied matig.

In de loop van donderdagochtend lossen nevel en eventuele mist geleidelijk op. Aan de kust blijft het mogelijk de hele dag grijs. Donderdagmiddag breekt de zon hier en daar. De maximumtemperatuur ligt tussen 12°C op de Wadden en mogelijk 16°C in het zuidoosten. De wind komt overwegend uit een zuid- tot zuidwestelijke richting en is zwak, in het noorden lokaal matig. (Bron: KNMI)