Goedenavond, het is 19:56
op vrijdag 20 juli 2018
In Hardenberg is het nu 26,9 °C
Wind 0.2 km/u uit het noorden
De luchtvochtigheid is 34 %
De luchtdruk is 1.010,4 hpa
Het heeft vandaag niet geregend

Meteo
Hardenberg

Hardenberg

Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op vrijdag 20-7-2018 om 19.15 uur

Vanuit het zuiden bewolking, vrijwel droog

Vanavond zijn er eerst opklaringen. In het zuiden neemt de komende uren de bewolking toe en met name in het uiterste zuidoosten kan wat regen of een bui vallen, daarbij is kleine kans op onweer. Het koelt gedurende de avond langzaam af naar 18°C in het westen tot 23°C in het oosten. De wind is zwak tot matig, in het noorden noordoostelijk, elders overwegend noordwestelijk. Langs de noordkust kan de wind vrij krachtig zijn.

Komende nacht trekt de bewolking verder noordwaarts. In het uiterste oosten en zuidoosten kan daar lokaal nog een bui of wat regen uit vallen. De neerslaghoeveelheden blijven gering. Onweer is niet geheel uitgesloten. De minima komen uit tussen 15 en 18°C bij een zwakke tot matige noord(oost)enwind.

Zaterdag overdag begint met vrij veel bewolking maar gaandeweg de dag komt er steeds meer ruimte voor de zon. Landinwaarts kunnen er stapelwolken ontstaan, alleen in het uiterste oosten is een plaatselijke bui mogelijk. De kans op onweer is klein. De maximumtemperaturen varieren van 25°C langs de kust tot 31°C in het oosten. De wind draait geleidelijk naar een noordwestelijke richting en is zwak tot matig, in het noordwestelijk kustgebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)

disclaimer KNMI