Goedenmiddag, het is 12:18
op dinsdag 27 juni 2017
In Hardenberg is het nu 20,1 °C
Wind 3.2 km/u uit het oosten
De luchtvochtigheid is 55 %
De luchtdruk is 1.010,6 hpa
Het heeft vandaag niet geregend

Meteo
Hardenberg

Hardenberg

Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op dinsdag 27-6-2017 om 11.14 uur

Van het zuiden uit toenemende bewolking gevolgd door enkele buien

Momenteel drijven er enkele hoge wolkenvelden over en is het overwegend droog. Van het zuiden uit neemt de bewolking geleidelijk toe, gevolgd door enkele buien. Hierbij is vanmiddag ook onweer mogelijk. De maxima lopen uiteen van 20°C op de Wadden tot plaatselijk 25°C landinwaarts. De matige wind is oost tot noordoost, langs de kust en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig, aan de noordwestkust en op het IJsselmeer af en toe krachtig.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en er komen nog enkele buien voor, mogelijk met onweer. Het wordt niet koud met minima rond 17°C. De oost- tot noordoostenwind is overwegend matig, aan zee overwegend vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer krachtig.

Morgen overdag is er slechts af en toe zon en komen er enkele buien voor. Vooral in de noordoostelijke helft van het land zijn dit soms zwaardere buien met onweer en ook kans op hagel. In de avond wordt het overwegend droog en kan de zon af en toe doorbreken. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C langs de westkust tot plaatselijk 25°C in het (noord)oosten. De wind is boven land zwak tot matig, aanvankelijk in het Waddengebied nog vrij krachtig, en draait in de loop van de dag via zuidoost naar zuidwest. In de middag neemt de wind langs de westkust toe naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

disclaimer KNMI