Goedenacht, het is 4:48
op donderdag 22 maart 2018
In Hardenberg is het nu 3,4 °C
Wind 1.0 km/u uit het noordwesten
De luchtvochtigheid is 95 %
De luchtdruk is 1.016,1 hpa
Het heeft vandaag 1,0 mm geregend

Meteo
Hardenberg

Hardenberg

Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op donderdag 22-3-2018 om 02.22 uur

Bewolkt en regenachtig

Het is zwaar bewolkt en van het noordwesten uit gaat het af en toe (mot)regenen. De minima worden aan het begin van de nacht bereikt en liggen tussen 2°C in het zuidoosten en 5°C aan zee. De wind is zuidwest, matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, later krachtig.

Vanochtend trekt de meeste regen zuidoostwaarts weg. Er blijft echter tamelijk veel bewolking aanwezig en soms kan er nog lichte motregen vallen. In het zuidoosten kan er vanochtend natte sneeuw vallen, maar gladheid levert dit niet op. Het wordt ongeveer 9°C, maar in het Waddengebied blijft het kwik steken bij 5°C. De wind draait naar west tot noordwest en is matig. Aan zee is de wind in de ochtend nog (vrij) krachtig.

In de avond en nacht naar vrijdag is het aanvankelijk nog zwaar bewolkt en vooral in het oosten kan nog wat motregen vallen. Vanuit het westen komen er enkele opklaringen binnen en wordt het droog. Vooral in de noordoostelijke helft van het land is er kans op mist(banken). De temperatuur daalt naar 4°C. De wind draait naar het zuidwesten en neemt boven land af naar zwak tot matig.

Vrijdag overdag begint nevelig met hier en daar zon maar al snel neemt, van het westen uit, de bewolking weer toe. In het noordoosten en oosten is er aanvankelijk kans op mist(banken). Vooral in het noorden kan wat lichte motregen vallen. De zuidwestenwind neemt toe naar matig, aan zee (vrij) krachtig en de middagtemperatuur ligt rond 8°C. (Bron: KNMI)

disclaimer KNMI